tolken & vertalen

Sinds 1993 ben ik gediplomeerd tolk-vertaler Italiaans. Ik verzorg niet-technische vertalingen vanuit het Italiaans in het Nederlands en ben beschikbaar als gesprekstolk.

Voor meer informatie: andrea.vreede@gmail.com

vertalingen

  1. Dario Bragaglia, Turijn

    Turijn, de voormalige hoofdstad van het koninkrijk Savoye, later (korte tijd) van Italië en nu van Piemonte, floreert als nooit tevoren. De stad herbergt, ook door zijn Koninklijke verleden, schatten op velerlei gebied en wordt gekenmerkt door fantastische architectuur, een fraai strak stratenplan, schitterende musea en een bloeiend cultureel leven. 

    lees verder
  2. Carlo Petrini, Slow Food (nieuwe uitgave 2015)

    Met dit vlammend manifest legt oprichter Carlo Petrini uit hoe de Slow Food-beweging is ontstaan. Wereldwijd telt de beweging tienduizenden mensen, ook in Nederland, en groeit snel. Maar meer nog dan een verbond is het een idee, of liever een verzameling ideeën die de basis vormt van de overtuiging dat voedsel een essentieel onderdeel is van het leven  en dat daarom de kwaliteit van het leven onlosmakelijk verbonden is aan het genieten van gezond, smakelijk en gevarieerd eten.

    lees verder